Om oss

Huldra Bunader er en håndverksbedrift som brenner for faget og kunnskapen om bunader fra hele landet. Vi åpnet dørene til bunadsverkstedet 2017, og tilvirker nye bunader og syr om bunader her på Grünerløkka.

I lokalet vårt møter du engasjerte og kunnskapsrike fagpersoner både på verkstedet og i butikken. I butikken fører vi et bredt utvalg av bunader, søljer, sko, silkesjal, hatter, strømper og hosebånd. På verkstedet tilvirker vi bunadene og har utsalg av metervarer i ull, lin, silke, bomull, bånd og agramaner.

Mangfold er viktig for Huldra Bunader. Når du får tilvirket en bunad lokalt hos oss skal du føle deg ivaretatt og være stolt av den du er og dine røtter. Enten du drømmer om Nordlandsbunaden, Follobunaden eller Beltestakken, er vi her for å hjelpe deg gjennom prosessen. I arbeidet med din bunad er det samme skredder som tar mål, klipper mønster, tilpasser og syr bunaden. Huldra Bunader legger stor vekt på riktig passform, riktige sømteknikker, stoffer og er i dialog med deg gjennom hele prosessen.

 

Bunaden din er noe av det mest verdifulle plagget du eier. På Huldra Bunader er du sikret et godt bunadshåndverk. Bunaden er en norsk håndverkstradisjon, og det er viktig å velge riktig håndverker til jobben.

 

Velkommen til oss!